Terraex

Rockende spill

November 2nd, 2016 by Eduardo Herman

Musikkspill har alltid vært populære og vi har aldri hatt flere aktuelle spill med musikk enn akkurat nå. Spilleautomater og dataspill med alt fra Guns N’ Roses, Motörhead og Jimi Hendrix har tatt spillerne med storm og artister ventes å komme etter. Her er en liste over de mest aktuelle spillene akkurat nå, som garantert vil få rocke-foten din til å begynne å bevege på seg.

Jimi Hendrix

2016 har vært året hvor artistene også har kommet til spillbransjen, og hva er vel egentlig bedre enn å lytte til gitarspill av ingen ringere enn Jimi Hendrix, mens man spiller på en spilleautomat? Den svenske spillgiganten NetEnt lanserte i starten av året en egen spilleautomat, som hyller rockelegenden og det har blitt en av de mest populære på nettet. Norgeskasino har anmeldt det populære spillet.

Årets store comeback

Å spille guitarhero på fest er et sikkert kort når du har invitert gjester, men hva med å lage en spillkveld med Guns N’ Roses i bakgrunnen? Det mest solgte hard-rock bandet gjorde tidligere i år comeback, og ikke nok med det, de fikk også sin egen spilleautomat. Her kan du bla i en flott Jukebox og velge ut hvilke klassikere du ønsker å lytte til. Skru opp lyden og nyt!

Rolling Stones

Steinene ruller videre. Rolling Stones er klar med nytt album i desember 2016 og hva mer kan man egentlig forvente av en gjeng gamle rockere som har alle rundet 70-år? Jo, at de kommer med en egen spilleautomat. Vi kan her avsløre at det vil de også. Det som skal skille dette spillet fra andre, er at du kan koble til lyden til et surround-anlegg. Stakkars naboer!Om du ikke fant noen av dine favoritter over, kan vi også nevne at alt fra Kiss til Elton John også har sine egne spilleautomater nå, så ikke fortvil. Du vil finne din favoritt der ute et sted!