Terraex

Motörhead

August 6th, 2019 by Eduardo Herman

Motörhead – et av verdens største heavy metal band. Motörhead er et britisk band med opphav i London. De startet sin karriere i 1975 og holdt på helt fram til 2015, da bandets frontfigur, Lemmy Kilmister, døde. Motörhead blir karakterisert som heavy metal, men med innslag fra punkrock fikk de en egen sound.Dette gjorde at Motörhead ble meget populær. På grunn av at de innlemmet punkrock har de banet vei for flere sjangrer innenfor rockmiljøet, blant annet thrash metal og speed metal. Liker du å gamble og digger du Motörhead? Da anbefales det å sjekke ut spilleautomaten til NetEnt, nemlig Motörhead, et spill du blant annet finner på Videoslots.com.

Motörheads tidlige karriere

Motörhead ble startet av Lemmy Kilmister i 1975, etter at han ble kastet ut av Hawkind etter en arrestasjon i Canada på grunn av besittelse av dop. Etter utkastelsen fra Hawkind bestemte han seg for å starte et eget band som skulle hete Motörhead. Lemmy ønsket at musikken skulle være «fast and vicious».I 1978, etter en del bytting mellom managere og plateselskap, gikk de tilbake til Douglas Smith, som de hadde samarbeidet med tidligere. Der ga de ut sangen Louie Louie som banet vei for blant annet hit låtene Overkill og Bomber, som gjorde at de fikk sitt store gjennombrudd på slutten av 1970- og 80-tallet.

Lemmy Kilmister – frontfigur og ikon

Lemmy Kilmister, født 24.desember 1945 – død 28.desember 2015. Lemmy var en kjent og profilert musiker og var frontfiguren til Motörhead under hele bandets karriere. I de yngre år var Lemmy roadie for legenden Jimi Hendrix, og startet sin musikalske karriere i 1960-årene. Han ble raskt kjent for sin særegne stemme og tilstedeværelse på scenen.Lemmy og Motörhead har blitt elsket av rockefans siden bandet ble formet i 1975 og selv etter Lemmys død i 2015 er bandet like populært. Bandets mest kjente sanger som Ace of Spades, Overkill og Killed by Death blir hyppig spilt av fans over hele verden. Et ikonisk band som de fleste rockefans digger!